Studioul nostru de videochat

Cine suntem?

Misiunea noastra este sa ne dezvoltam, sa cream conditii din ce in ce mai bune pentru angajatele noastre, sa furnizam serviciile la un nivel calitativ superior, oferind securitate si confidentialitate, atat clientilor noastri, cat si modelelor.

Inca de la inceput, am fost preocupati de tot ce inseamna divertisment pentru adulti, am pornit de la un studio infiintat initial pentru un studio de piata, observand si dezvoltand aceasta afacere intr-o directie pozitiva.

Ne bazam pe experienta echipei noastre, astfel ca furnizam cunostinte, sprijin, seriozitate si profesionalism pentru fiecare dintre modelele noastre, lucru care ne-a adus o stabilitate in acest domeniu.

Cum ne desfasuram activitatea?

Activitatea noastra principala este videochatul pe care il consideram un scenariu de actiune intre modele si vizitatori, intr-o atmosfera placuta si relaxanta.

Videochatul este o modalitate de comunicare platita sau gratuita intre doua persoane, prin intermediul unei camere video conectate la calculator, de altfel si tipul de videochat pe care modelele noastre il aplica si anume, cel platit.

A fi model de videochat iti ofera posibilitatea de a avea o stabilitate financiara pe care o doresti, sa iti descoperi potentialul pe care il ca ca fiind o femeie sexy, extrovertita, comunicativa si inteligenta. Alaturi de noi vei fi intotdeauna intr-o formare continua, te vei distra, vei intalni persoane noi, ocazia de a fi admirata si rasplatita pe masura eforturilor tale.

Avantaje

Departamanetul administrativ
Suntem calificati pentru aceasta activitate, aplicam cele mai eficiente metode pentru a ne pastra pozitia atat la nivel national, cat si international.

 

Traineri cu experienta
Formatorii nostri de modele te vor ajuta sa fii unul dintre modelele de top intr-un timp scurt, deoarece sunt recunoscuti pentru experienta si profesionalismul cu care lucreaza.

 

Echipa de suport
Persoanele care fac parte din aceasta echipa sunt vorbitoare de mai multe limbi straine care te vor ajuta sa ai o imagine prezentabila, sa utilizezi platformele online si iti vor oferi suport ori de cat ori este necesar.

 

Sedinte foto si video
Profesionistii nostri folosesc cele mai bune tehnici pentru a evidentia punctele tale forte, folosindu-se de decorurile camerelor.

 

Make-up si garderoba
In fiecare zi vei avea o imagine impecabila datorita specialistilor care te vor sfatui cum sa iti imbunatatesti imaginea.

Camerele de lucru